beautytrips.dk

Hårgenvækst

Få fyldigere og sundere hår med Low-Level Laser Therapy (LLLT)

Har du problemer med hårtab og ønsker du et naturligt, smertefrit og effektivt alternativ til en hårtransplantation? Så præsenterer vi vores "Low-Level Laser Therapy (LLLT)" - en revolutionerende behandling, der fremmer hårvækst, styrker og genskaber dit hår.


Behandlingen er smertefri og fokuserer på at styrke dine svage hårrødder samt fremme ny vækst. Registrerede resultater viser en imponerende stigning på 50% i blodstrømmen til hovedbunden, en forøgelse på hele 80% i hårstyrken og i gennemsnit 19 nye hår pr. 2 cm - alt dette uden kirurgi eller bivirkninger.


Hårets livscyklus varierer normalt mellem 2 og 7 år. Hver hårstrå vokser fra en lille åbning i huden, kaldet hårroden. Hårroden er afgørende for produktionen af tykt og sundt hår. Desværre arver mange mennesker hormonet DHT, der gradvist nedbryder hårrødderne. Dette sker ved at reducere blodtilførslen til hårrødderne, hvilket resulterer i tyndere og svagere hår.


DHT hæmmer celledelingen og forhindrer næringsstoffer i at nå hovedbunden. Dette fører til finere, kortere hår, øget hårtab og til sidst stopper produktionen af nyt hår. Heldigvis er LLLT en effektiv løsning. Det styrker hårets naturlige cyklus, øger dens tykkelse og diameter, og fremmer væksten af nyt hår.


En enkelt LLLT-behandling varer typisk 30-45 minutter, og det anbefales at modtage en behandling ugentligt i de første 26 uger for at opnå de bedste resultater. Derefter kan månedlige vedligeholdelsesbehandlinger opretholde væksten.


Hårlaserbehandling kan også kombineres med PRP-behandling og er velegnet til både mænd og kvinder, der oplever hårtab.


På grund af den naturlige hårvækstcyklus kan du forvente synlige resultater efter kun 3 måneder. Inden for 3-6 måneder vil dit hår fremstå tykkere, fyldigere og sundere, og vedvarende brug vil naturligvis forbedre resultaterne.