beautytrips.dk

HydraFacial

Med HydraFacial får du ikke blot én behandling, men hele seks behandlinger i én. Det er derfor, vi siger, at en HydraFacial-behandling er meget mere end blot en almindelig ansigtsbehandling!


HydraFacial leverer øjeblikkelige og langvarige resultater, som du både kan se og mærke efter behandlingen. Behandlingen består af tre trin:

1. Rensning og Peeling

Dette trin fjerner døde hudceller, stimulerer ny celleproduktion og renser huden.


2. Eksfoliering og Fugt

Porerne renses skånsomt ved hjælp af vakuumsug, samtidig med at huden forsynes med intenst fugtighedsserum.


3. Fugt og Beskyttelse

Hudens overflade beriges med antioxidanter og peptider for at opnå en strålende hud.

Hvad er HydraFacial?

HydraFacial er den mest avancerede og skånsomme teknologi inden for hudforyngelse. Det er den eneste maskine, der kombinerer hydradermabrasion med rensning, peeling, fugttilførsel og beskyttelse – alt i én behandling.


HydraFacial Signature-ansigtsbehandling (30 minutter): Denne behandling fokuserer på dybderensning og tilførsel af fugt ved hjælp af antioxidantrige serumer. Velegnet til alle hudtyper og giver dig øjeblikkelig glød.


HydraFacial Age Refinement-ansigtsbehandling (40 minutter): En anti-aging behandling, der mindsker tegn på ældning ved hjælp af peptider og Dermabuilder-serum. Inkluderer også LED-lysterapi for fornyelse indefra og ud.


HydraFacial Radiance-ansigtsbehandling mod pigmentpletter (40 minutter): Anbefales til solskader og pigmentpletter. Bruger Britenol-serum og LED-lysterapi til at forbedre hudens ensartethed og glød.


HydraFacial Platinium-ansigtsbehandling (60 minutter): Den ultimative HydraFacial-oplevelse, inklusive lymfedrænage for at øge cirkulationen og reducere toksiner. Bruger også Age Refinement og LED-lysterapi.Lymfedrænage med HydraFacial

Lymfesystemet: Kroppens lymfesystem hjælper med at bekæmpe infektioner og transporterer affaldsstoffer og næringsstoffer.
Hvad gør lymfesystemet: Lymfesystemet dræner overskydende væske, transporterer affaldsstoffer og fedtstoffer fra lever og tarme og styrker immunforsvaret.


Træt af ødem? Hvis du lider af væskeophobning i kroppen, hævede ankler eller poser under øjnene, kan lymfedrænage med HydraFacial være løsningen.


Hvad er Hydrafacial-lymfedrænage? Det er en blid form for ansigts- og kropsmassage, der bruger vakuum til at stimulere lymfekarrene og reducere hævelse.


Behandlingsforløb: Anbefales over 6 uger for kropsbehandlinger og som et kurforløb på 3-6 behandlinger for ansigtslymfedrænage.

Før og efter 3 behandlinger. (Deluxe halv ryg-behandling)