beautytrips.dk

Kosmetisk Laserbehandling Kursus:

Lær hårfjerning, karsprængninger & milde rynker

Indhold & formål


Vi tilbyder kursus i laser hårfjerning, kursus i karsprængninger og kursus i frax (milde rynker). Dette kursus i kosmetisk laserbehandling har til formål at uddanne dig i de mest effektive og moderne teknikker inden for kosmetisk laserbehandling. Du vil blive lært op i IPL, og de nødvendige teknikker for Nd:YAG laser og Frax 1550 vil også blive gennemgået.

Dette kosmetiske laserbehandlingskursus inkluderer:


  • Hvordan laser-maskiner virker
  • Forskellen mellem de forskellige teknologier (IPL, diode)
  • Hudtyper (1-6)
  • Hudens anatomi
  • Hårets anatomi/fysiologi
  • Bivirkninger af laserbehandling
  • Kontraindikationer
  • Håndtering af komplikationer
  • Karsprængninger
  • Milde rynker


Vores kosmetiske laserbehandling kursus sikrer, at du får en omfattende uddannelse i avancerede laserteknikker.

Hvem kan tage kurserne?


Dette kursus i kosmetisk laserbehandling er designet til både sundhedsfagligt uddannede og ikke-sundhedsfaglige personer. Som sundhedsfagligt uddannet kan du udvide dine kompetencer og tilbyde flere tjenester i din praksis gennem vores kosmetiske laserbehandlingskursus.


Hvis du ikke er sundhedsfagligt uddannet, kan du stadig deltage i kosmetisk laserbehandling kursus og udføre behandlingerne, så længe en sygeplejerske eller læge har foretaget forundersøgelsen for dig. Dette sikrer, at alle behandlinger udføres under de nødvendige medicinske retningslinjer, hvilket garanterer sikkerhed og kvalitet for dine kunder.


Hvem står for registrering efterfølgende?


Efter vores kursus i kosmetisk laserbehandling tilbyder vi hjælp med registrering samt tilknytning af læge og sygeplejerske, så du kan komme i gang med at tilbyde laserbehandlinger hurtigst muligt. Hvis du er sygeplejerske, skal du kun have en læge tilknyttet. Er du kosmetolog, kosmetiker eller ikke-sundhedsfagligt uddannet, skal du både have en sygeplejerske og læge tilknyttet. Vi tager os af alle lovmæssige krav som journalføring, instruks og skriftlige informationer.


Prisen for denne service er 15.000 kr. månedligt samt et engangsbeløb for registrering. Vi kan også hjælpe med at skaffe de nødvendige maskiner til din klinik, så du er fuldt udstyret til at starte din praksis med det samme.


Med denne grundige uddannelse og support er du godt klædt på til at levere sikre og effektive kosmetiske laserbehandlinger.


Tilmelding til kursus


Udfyld dine oplysninger og vi kontakter dig for nærmere tilmelding og med al den info du skal have.