Om os

Vores klinik

BeautyTrips er et af Danmarks førende inden for medicinsk turisme. Lige fra da Mustafa og Aysegül Bayrak stiftede BeautyTrips i 2015 var visionen klar: BeautyTrips skulle være de førende og mest professionelle inden for medicinsk turisme. Siden da har det taget fart og BeautyTrips er igennem årene blevet udvidet med mere personale og en klinik i København med 2 sygeplejersker ansat – klar til at behandle og forskønne vores dejlige patienter og klinik-kunder.

Vi holder til på Gyldenløvesgade i store lyse lokaler, hvor der altid er plads og tid til en kop kaffe og en hyggelig samtale – patienterne imellem eller sammen med de ansatte hos BeautyTrips.

Hos BeautyTrips går vi op i individuel skønhed, tryghed, nærvær, en følelse af noget familiært og altid vores patienters selvforståelse. Vi vægter æstetik, etik og tryghed meget højt og disse værdier, er de førende hos Beautytrips. Vi ved, at det for patienter ofte er resultatet af en behandling eller operation der betyder mest – vi hos BeautyTrips forsøger altid at sikre, at hele processen, fra start til slut, bliver en positiv oplevelse – det må aldrig kun handle om resultatet for os.
Vi vil aldrig gå på kompromis med sikkerheden hos/for vores patienter. Dette har topprioritet hos os og det er en garanti for vores professionalisme og forståelse af sikker service.

Hvem er vi?

Her kan du se vores personale, som du kan møde på klinikken i København.

Aysegül Bayrak

Ejer/Direktør

Mustafa Bayrak

Økonomi og aftaleansvarlig

Rikke Rasmussen

PR-ansvarlig & Patientkoordinator

Maria

Kosmetisk sygeplejerske

Sofie Maimann

Kosmetisk sygeplejerske

Lina Zeraiq

Klinikansvarlig dermatolog

Fantastiske omgivelser

Enestående service

Skønhedsprodukter

Kom ind og få en snak med os i vores hyggelige lokaler i hjertet af København.

Vi gør vores bedste for at vores patienter får en enestående service. Din feedback er derfor meget vigtig for os.

Vi forhandler forskellige produkter og vil i fremtiden udvide sortimentet med yderligere produkter. Følg med herinde.