Hårgenvækst

Er du træt af at miste dit i forvejen kedelige tynde hår og er du måske ikke egnet til en hårtransplantation? Så har vi løsningen for dig.

Vi præsenterer vores "Low-level laser therapy (LLLT)" som er en behandling for foryngelse, at styrke, gendanne og hårvækst stimulation.

Behandlingen er smerte fri og går ind og styrker dit svage hår og gendanner ny vækst. Registrerede resultater viser en stigning i blodets strømme til hovedbunden med 50%, en stigning på 80% i hårstyrke og i gennemsnit 19 nye hår pr. 2 cm uden kirurgi eller bivirkninger.

Vores hår har en gennemsnitlig livscyklus der varier mellem 2 og 7 år. Et hårstrå vokser gennem en lille åbning i huden, som er hårroden. De sunde hårrødder producere kraftigt og sundt hår, men desværre er der mange som arver hormonet DHT, som begynder at ødelægge hårrødderne. Dette sker ved, at blodtilførslen til hårrødderne mindskes og fører til, at håret bliver tyndere og svagere.

DHT bremser celledelingen og blokere for næringsstoffer, der kommer til hovedbunden. Dette medfører at håret bliver finere, kortere og at man fælder og til sidst stopper produktionen af nyt hår. Dog hvis hårcyklusen er helt hæmmet, er der den allerbedste chance for at genoplive det ved brug af en energi af LLLT. Det resulterer til at hårcyklusen bliver stærkere, tykkere og at diameteren på hårskaftet forstørres og nyt hår vokser frem igen.

En behandling tager ca. 30-45 minutter og det anbefales at man får en behandling hver uge i de første 26 uger, for at opnå det bedste resultat. Efterfølgende anbefaler vi en månedlig behandling for at vedligeholde væksten.

Hårlaseren kan også bruges som supplement til en hårtranslantation eller på kvinder som har problemer med hårtab.

På grund af det naturlige hårvækstmønster kan man forvente mærkbare resultater efter 3 måneder. I løbet af de 3-6 første måneder kan du forvente at se tykkere, fyldigere og sundere hårvækst og fortsat brug vil selvfølgelig give bedre resultater.


Behandlingen anbefales at kombineres med PRP-behandling.

Priser på hårgenvækst ses her. Yderligere priser kan ses under fanen "Prisliste"

ENKELT BEHANDLING

850 kr.

30-45 min. afhængig af behovet

GENVÆKST PAKKE

15.000 kr.

26 behandlinger med hårlaser

Mest populære

GENVÆKST PAKKE M. PRP

20.000 kr


indeholder 26 behandlinger inkl. 8 PRP-behandlinger