Filler

Behandling med ikke-permanente filler

Hvad er filler?

Filler er en populær gel, der består af samme type hyaluronsyre, som findes i kroppens bindevæv. Filler indsprøjtes i små doseringer i vævet lige under huden, for at skabe fylde. Når vi indsprøjter filler i folder og furer, udfyldes og glattes disse, fordi filleren giver ny volumen i huden, så den bliver mere spændstig.

Filler giver en let fylde i ansigtet, som får ansigtet til at se blidere og mildere ud.

Filler giver en midlertidig eller længerevarende fylde afhængig af, hvilken produkttype der bliver anvendt. Produkttypen, som bliver anvendt, afhænger af hvor i ansigtet den skal bruges.

Hvor længe holder filler?

Ikke-permanentet fillers som anvendes i de forskellige klinikker, indeholder udelukkende hyaluronsyre, som giver en holdbarhed på 3 til 12 måneder, hvorefter filleren nedbrydes. Det er meget forskelligt fra person til person, hvor længe det holder men forskrifterne siger: 3-12 måneder.

Skal man have en forundersøgelse inden behandling?

Ja - første gang du skal have filler på en klinik, skal der foretages en forundersøgelse. Der skal gå 48 timer mellem forundersøgelse og behandling lovgivningen.

Reglen om betænkningstid gælder kun forud for første behandling hos os – uagtet at du tidligere har fået filler på en anden klinik.

Efter første behandling skal du ikke til en ny forundersøgelse, og du kan booke en tid direkte til behandling. Forundersøgelse til filler, kan foretages af en kosmetisk sygeplejerske.

Udpluk af fillerpriser. Se yderligere prisliste under fanen "Priser"

SKINBOOSTER

1.500 kr.

1 ml.

2.750 kr.

2 ml.

FILLER

1.500 kr.

0.6 ml.


2.000 kr.

1 ml.

(Læber, kindben og hage)

Mest populære

VENINDE TILBUD

1750 kr. 

1 ml.

(pr. pers.)